erichammerin.se


 

Healer Må Bra föreläsning/kurs Utökat medvetande Guide Startsidan

 

Den här sidan innehåller länkar till alla mina andra sidor.
Eftersom Telia vid årsskiftet 2009 / 2010 avskaffat vad de kallar "personlig hemsida" har några av mina sidor flyttat till andra adresser. Även min nedan nämnda släktforskningssida har nu flyttat hit till .se-adressen. Annars är det nog bäst att låta etablerade web-adresser finnas kvar så som de (förhoppningsvis) blivit invanda att finnas och fungera.

 

Foto- och konstsidor

erichammerin.com är min huvudsida med hela min fotoverksamhet i dess olika former samt bildspel och föreläsningar.

ericsfoto.com är en särskild sida med enbart det som händer i anslutning till min studio / ateljé, såsom bröllop, studentfoto, babysimfoto, produktfoto, id-foto, etc. när du vill ha tag i en fotograf.

eye1.se innehåller Galleri Odens Öga med mitt måleri och konstnärliga skapande förutom fotograferandet, men även en del foto med mera konstnärlig prägel finns att beskåda här. Här finns också sidan med mina konstföreläsningar.

En gallerisida innehåller vad jag anser vara lite extra fina bilder / foton från olika platser -- både i Sverige och från andra länder i världen. Länkas även från gallerisidan på erichammerin.com och från eye1.se.

Dessutom hittar du mig hos NordSkånska KonstnärsGillet NSKG där jag sköter hemsidan, nskg.se.

http://fotograf.erichammerin.se

Övriga sidor

healer.erichammerin.se är sidan där du kan få info om hur jag kan hjälpa dig i egenskap av healer. Jag har haft förmågan latent och gick i mars 2009 en kurs för healern Eric Pearl. Gissa om det satte fart på energierna och befäste förmågan!

Må Bra är namnet på en föreläsning alt. kurs som jag kan rekommendera på det varmaste i många olika sammanhang. Tag en titt!

Föreläsningar om språk, religion, samhälle m.m. finns samlade under denna länk.

guide.erichammerin.se ger information om hur du/ni kan få ut mer av er rundtur i Skåne.

Släkten Hammerin fick en egen sida sedan jag luskat reda på lite mer än jag visste tidigare och faktiskt har en del personer med olika former av Hammerin-anknytning hittat dit och hört av sig med tips och funderingar. Mycket trevligt!